perjantai 1. toukokuuta 2015

ENÄÄ VIIKKO




Nää viikot on kyl kulunu ihan hullun nopeeta. Eikä ihme, Mark&Spencer on ehdottomasti mun lemppari työharjoittelupaikka tähänmennes. Huomaa, miten englanti on kehittyny ihan sikana ku päivästä toiseen pitää puhua enimmäkseen vain englantia.


#KFC


Kaks viikkoa sitte käytiin tääl paikallises baaris Yateesissä juhlistaas yhen suomalaisen tytön läksiäisiä. Ennenku ees ehittiin baariin sisälle, niin siä pihalla oli jo joku kauhee tappelu haha, niin nousi kauheet ennakkoluulot, mut se oliki ihan jees paikka loppujenlopuks. Otettiin parit tai kolmet ja lähettiin kiltisti sitte vaan kotia peittojen väliin. Kilttejä tyttöjä ollaan


Yks aamu bussipysäkillä, oltiin lähössä töihin. Meiän ees venas yks linkka, siinä istui kaks noin 5-6 vuotiasta poikaa. Ne rupes molemmat ihan pokkana iskee meille silmää ja heiluttaa. En oo kyl nähny ennen tämmöstä haha. Ne katto meitä ja hihitti koko sen ajan kun se bussi oli pysähdyksis siinä meiän ees. That moment made my day !


Marks&Spencerillä  käy tosi paljon vanhempaa porukkaa. Se on just kivaa, koska niitten kans pystyy keskustelee melkein ihan mistä vaan. Vanhukset ovat täälä aivan ihania, hymy aina kasvoilla ja kauheen ystävällisiä. Toki on niitä poikkeuksia, mutta siltiki. Viimeviikosta jäi mieleen erityisesti kaks iloista vanhempaa naishenkilöä. Ne halus kokeilla jotain värikästä tulevaa kesää varten, samalla siinä ku soviteltiin niille vaatteita, niin höpöteltiin kaikkea. Ne sitte kertoi kaikkea elämästänsä, kuinka niitten molempien aviomiehet ovat justiinsa kuolleet ja kuinka he tukevat toisiansa näis vaikeis ajois, pysyvät yhdessä ja yrittävät olla iloisia kaikesta huolimatta. He näyttivät siltikin niin aidosti iloisilta ja kertoivat kuinka olivat kahdestaan lähteneet shoppailemaan koko päiväksi, viettämään yhteistä aikaa. Ehdin jutella niitten kans aika kauan, koska unohdin olevani ees töissä. Jonkin ajan päästä ne sitten lähti ja toivottivat mun elämään onnea ja menestystä, Jäi vaan niin hyvä fiilis.

Pitää oikeesti nauttia elämästä ja sulkea se kaikki ylimääräinen turha mikä tulee muilta, erityisesti sinulle turhilta ihmisiltä kokonaan pois. Keskittyä niihin ihmisiin, jotka ovat sun elämässä tärkeitä!
On tullu liikaa kuultua näitä "mun mielestä Reeli on sitä ja tätä, ja miksi ja häh täh en ymmärrä bla bla bla..." Kaikkien ihmisten tulisi saada tehdä ihan mitä ne itte haluaa tehä.


WAAA enää 7 päivää niin kotia Suomeen. Ei siis et se olis huono asia, nimittäin oon ihan innoissani tulos takas Suomeen <3  Haluun herätä aamulla omasta sängystä ja syödä ruisleipää. Haluun kävellä Seinäjoen katuja pitkin ja kuulla jokapuolella vain suomen kieltä. Haluun juoda koffia ja lähtee tyttöjen kans Karmaan. Haluun takas mun kämppään, kuunnella musaa ja laulaa ihan täysillä mukana. Haluun jo kesän. Viimevuonna oli niin paras kesä, tänävuonna tehään vielä kreisimpi kesä!





<3


2 kommenttia: