keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Eeei huono!

NONNIII vihdoin jaksoin ottaa läppärin esille ja ruveta kirjoittaan tätä blogia :3

Tosiaan siis sunnuntaina 29.3 aamulla ennen yheksää lähti juna Helsinkiin päin. Oltiin Einin ja Hennan kans aivan täpinöis, vaikka tuntuikin tosi surulliselta lähteä ja jättää kaikki tutut ja rakkaat tänne kauas. Lentokentällä meillä riitti aikaa ihan liikaaki, nimittäin viisi tuntia odottamista. Lentokone lähti vasta 17:10. 





Lentokonees väsytti kyl ihan sikana ja nois minitelkkareis pyöri vaan kaikkee piirrettyjä. Paitsi Tom&Jerry on kyl ihan paras <3 Onneks lento kesti vain sen 3h.

Kun sitten vihdoin oltiin Englannis lentokentällä, niin saatiin tietää, että meitä on yhteensä pieni kymmenen hengen porukka Suomesta. Pian meidän kuski tuli kertoon meille, että meidän linkka oli menny rikki ja että kestää joku tunti ennenku päästään lähtee. No siinä sit kului tunti, kaks ja kolmeki ja kaikilla oli jo hermot niin kireellä. Kaikilla oli kauhee nälkä ja väsytti ihan sikana. Joskus päälle kolmen tunnin odottelun jälkeen se linkka saatiin vihdoin kuntoon ja päästiin lähtee. Se linkkakuskikaa ei ollu ihan iloisimmillaan, ku se oli vetänyt melkein 24 tunnin työpäivää putkeen ja ajoi varmaan 120km/h, että pääsis vaan meistä eroon haha!

Oltiin sitten vihdoin iltamyöhään Hastingsissä perillä. Oltiin Einin kaa sillee "Vihdoin pääsee nukkumaan". Päästiin meidän isäntäperheen luo, ehdittiin oleen sielä varmaan 20min, niin se kuski tuli kolkuttaan ovelle et "Sori, toin teidät väärään isäntäperheeseen". Oikeesti siinä vaihees ei voinu muutaku nauraa ku koko päivä oli menny muutenki ihan päin peeeeee. Vihdoin sitte päästiin tänne ihan meidän oikeeseen isäntäperheeseen ja kuinka mukavia nää ihmiset onkaan täälä! Ei vois oikeesti parempaa isäntäperettä toivoa. 




Saatiin Einin kaa yhteinen pieni, mutta sopiva huone ihan ylimmästä kerroksesta. Tää talo on ihan sika iso ja täälä on kolme kerrosta. Tää talo on jo muutenkin niin vanha niin tottakai meidän huoneen ikkunan takana on vielä yks iso vanha, pelottavan näköinen puu. Sen oksat ovat katkenneet ja onttoja sisältä. Sit alakerras on tosi iso kylpyhuone jonka perällä on iso ikkuna ja sen verhot ovat aina auki. Illalla ku menee sinne niin tuuli lyö puun oksia ikkunaa vasten ja se kuulostaa tosi pelottavalta. Jokku huoneet ovat tosi korkeita ja linnamaisia, täälä on joissakin huoneis sellasia raskaita samettiverhoja ja tosi paljon vanhoja kirjoja. Sit meidän huoneen oven vieres on viä yks pieni luukku mikä vie ullakolle. En ihmettele ollenkaa jos täälä oikeesti kummittelee tai jotai!

Tää eka viikko meillä on ollu tähänmennes vaan englannintunteja tän suomiporukan kanssa. Ollut kyl tosi hauskaa :) Koulupäivät ollu aina tyyliin vain kolmen tunnin pituisia, niin ollaan niitten jälkeen keritty hyvin kaupungille aina kiertelee. Tää paikka on niin kaunis! Täälä on tosi paljon pikkuputiikkeja ja erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Täälä on ihmisetki tosi ystävällisiä, ihan pienimmistäki asioista ollaan aina et "I'm so sorry!". Tottunu siihen, että Suomessa kaikki kattoo vaan tympeesti ja sanoo korkeintaan "Mitä helvettiä!" Oon siis tosi paljon tykänny tähänmennes ja oon innoissani kaikesta tulevasta.







Täälä kadut ovat tosi kapeita ja rakennukset tosi korkeita. Täälä on niin sokkeloista, että ilman Einiä oisin eksyny varmaan jo sata kertaa. Onneks toisella meistä on hyvä suuntavaisto hah.






Täälä on muuten ihan helvetin paljon puluja ja lokkeja. Näytti niin huvittavalta ku noi kaks lokkia tappeli kadun varrella, oikeesti ne melkein tappo toisensa. Ne lentää aina niin matalalla eikä pelkää ihmisiä ollenkaa. Hyi pelottavia.




Täälä myydään myös Raffaelloa ja Oreoita en kestä <3




Meidän täälä ns. kotona asuu mun ja Einin lisäksi vielä kolme noin meidän ikäistä poikaa. Kaksi niistä on kans täälä vain hetken asumas, yks on Saksasta ja toinen Japanista ja kolmas taitaa vissiin ihan oikesti asua täälä talos. Nekin on tosi mukavia. Ei oo kyllä mitään valittamista mistään, paitsi täälä tuulee ihan helvetisti. Täälä on muuten tosi lämmintä, mutta välillä tuulee niin paljon et meinaa oikeesti lähtee hiukset päästä!

2 kommenttia:

  1. Merkur - Merkur - Merkur in German - deccasino
    Merkur is one of the leading and 메리트카지노 most popular names 샌즈카지노 in 바카라 the market, having been the original manufacturer of modern and advanced modern products for the

    VastaaPoista